Våra tjänster

Vår organisation är anpassad för att möta efterfrågan – utan att dra tunga overheadkostnader. Oss kan du anlita i allt från specifika tjänster eller som totalleverantör, vi anpassar oss efter dina behov.

Företagskultur Hotel Concept inredningsdetalj

Skapa en unik gästupplevelse

Alla delar i en inredning skapar tillsammans den känsla som du vill signalera, genom att kombinera behov, funktion och föreskrivna riktlinjer med ett upplevelsebaserat koncept kan du stärka både ditt varumärke externt såväl som internt men också skapa en företagsmiljö där människor älskar att vara.

Med lång erfarenhet och ett brett nätverk av producenter och leverantörer hjälper vi dig hitta den lösning som bäst passar vision och målsättning och är mest kostnadseffektiv. Vi vet hur viktigt det är att ha koll på ekonomin i ditt projekt och ser därför till att ha kontroll under hela processen, så att investeringen motsvarar dina kostnadsramar.

Hos oss kan du känna dig trygg

Fokus på kvalitet och leveranssäkerhet hos Hotel Concept

På Hotel Concept har vi lång erfarenhet av projektledning med kvalitet och leveranssäkerhet i absolut fokus. Våra erfarna projektledare finns här för dig och driver ditt projekt framåt med van hand och detaljfokus genom hela processen. Till sitt stöd har de inredare och specialister inom respektive produktområde, ett brett producentnätverk samt produktions- och montageledare.

Gästrum

Varje detalj i gästrummen är noggrant utvald och designad för att skapa en atmosfär av komfort, stil och funktion.

Publika ytor

Varje element i våra gemensamma utrymmen är noggrant designat med målet att skapa en dynamisk atmosfär som tilltalar och engagerar våra gäster.

Restaurang & bar

Vår inredning är noggrant utformad för att skapa en inbjudande atmosfär som kompletterar gastronomin.

Spa, relax och konferens

Varje element är noggrant utformat för att främja välbefinnande och avkoppling.